Matematik

Eksponentiel regredsion

14. april 2021 af jasm1464 - Niveau: B-niveau
Hej jeg har virkelig brug for hjælp til følgende opgaver. Da jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal gøre

Mange tak på forhånd

Svar #1
14. april 2021 af jasm1464

1. opstil en eksponientiel model på formen f(t)=b*A1, der beskriver udviklingen i rekorderne i perioden 1962-1979

ved brug af 2 punkter kan man bestemme en forskrift for en eksponientiel udvikling

2. udvælg 2 punkter fra tabellen og bestem en forskrift for en eksponientiel udvikling, hvis grafen går igennem de to punkter.

3. sammenlign modellerne i spørgsmål b og c og kommenter

 

Svar #2
14. april 2021 af jasm1464

her er opgaven

Vedhæftet fil:opgave mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2021 af mathon

1. opstil en eksponientiel model på formen f(t)=b*at, der beskriver udviklingen i rekorderne i perioden 1962-1979

                 \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Benyt:}\\&& e^{k\cdot t}=(e^k)^t=a^t \end{array}


Svar #4
14. april 2021 af jasm1464

Jeg har ikke lært den formel

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2021 af mathon

Så lær den nu.

                                \small e^{0.2147\cdot t}=\left(e^{0.2147} \right )^t=1.23949^{\, t}


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2021 af AMelev

#2 Ikke alle kan læse Word, så læg et billede op (eller i det mindste en pdf-fil)

#4 Det er folkeskolestof.  (an)m? = an·m, benyttet fra højre mod venstre.

t = tid efter 1962/år
f(t) = rekordantal døgn i rummet
Model: (du har forskriften for modellen fra din regression) f(t) = 4.5927·e0.2147·t = .....


Skriv et svar til: Eksponentiel regredsion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.