Matematik

Vektorfunktion

20. april 2021 af HELPPPP123 - Niveau: A-niveau

Hjælp

Vedhæftet fil: 123.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. april 2021 af HELPPPP123

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}&& y=t+1=2\\\\&& t=1\\\\\\&& x(1)=1^2-5\cdot 1+a=0\\\\&& -4+a=0\\\\&& a=4 \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.