Matematik

opsktiv vektorfunktion

20. april 2021 af HELPPPP123 - Niveau: A-niveau

Hjælp

Vedhæftet fil: 1233.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. april 2021 af HELPPPP123

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2021 af mathon

                         \small \small \begin{array}{llllll}&& \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2+4\cdot\cos(t) \\1+4\cdot \sin(t) \end{pmatrix} \end{array}


Svar #4
22. april 2021 af HELPPPP123

Vektorfunktionen for en cirkel er givet ved: 

Hvorfor plusser du så med punktet på y og x


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2021 af PeterValberg

Btw... Så "plusser" man ikke, man:
• Adderer
• Lægger sammen
• Bestemmer summen

Matematik har et vidunderligt sprog, lad venligst være med at ødelægge det ved at "plusser" og "minusse"

Se eventuelt: https://youtu.be/EI2rsOe_UO8
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: opsktiv vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.