Matematik

Cirklens ligning

22. april 2021 af Guleroden1 - Niveau: C-niveau

Hvordan tjekker jeg det her "hurtigt" eller ??

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2021 af StoreNord

Geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2021 af StoreNord

Punktets (11,-1) skal i så fald have afstanden 5 til linjen.


Svar #3
22. april 2021 af Guleroden1

Hvordan regner jeg det uden hjælpe midler?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det noget nemmere at hjælpe dig

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2021 af PeterValberg

Se video nr. 32 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2021 af mathon

#3

Brug formlen for et punkts afstand til en ret  linje:
.

                       \small \small \begin{array}{lllllll}&& \textup{dist}(l,C(11,-1))=\frac{\left | -3\cdot 11+4\cdot (-1)+12 \right |}{\sqrt{(-3)^2+4^2}}=\frac{\left | -33-4+12 \right |}{5}=\frac{25}{5}=5 \end{array}


Skriv et svar til: Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.