Matematik

Hjælp til punkt afstand til linje

24. april 2021 af Duksedreng - Niveau: B-niveau

Ved ikke hvordan jeg skal omskrive ligningen til nogle af de formler fra min formelsamling. håber i kan hjælpe

Vedhæftet fil: Screenshot_64.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. april 2021 af peter lind

Du skal bruge formel 74 side 15 i dinformelsamlig


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2021 af mathon

                   \begin{array}{lllll}& \textup{linje:}&l\textup{:}\quad ax+by+c=0\\\\& \textup{punkt:}&P(x_o,y_o)\\\\& \large \textup{punktafstand:} &\textup{dist}\left (l,P(x_o,y_o) \right )=\frac{\left | a\cdot x_o+b\cdot y_o+c \right |}{\sqrt{a^2+b^2}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2021 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 28 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til punkt afstand til linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.