Matematik

Hjælp mig gerne til denne her opgave..

26. april 2021 af bellechao - Niveau: B-niveau

Kære derude!

Jeg forstår ikke denne her opgave, derfor vil jeg godt have en forklaring/løsning på den!


Svar #1
26. april 2021 af bellechao

Følgende fil: 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2021 af mathon

Produktet af ortogonale, rette linjers hældningskoefficienter er -1. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2021 af mathon

                                       \begin{array}{lllll}&& l\textup{:}&y=5x+4\\\\&& m\textup{:}&y=\beta x+b\\\\&& m\perp l\textup{:}&5\cdot \beta=-1\\\\&&& \beta =-\frac{1}{5} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp mig gerne til denne her opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.