Matematik

Algebra hjjjælp

26. april 2021 af jepper6969 - Niveau: 9. klasse

Hvordan løser jeg dette problem. Jeg har vedhæftet det. 

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Skærmbillede (113).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2021 af peter lind

forkort 2 ud på venstre side

gang ligningen med 2

flyt xet med koefficient på højre side over på venstre side

divider med koefficienten til x


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2021 af PeterValberg

I forlængelse af #2

2\cdot\frac{x}{4}=4x-35

\frac{x}{2}=4x-35

x=8x-70

7x=70

x=\frac{70}{7}

se eventuelt denne video < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Algebra hjjjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.