Matematik

7.D1.5

28. april 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Jeg er lidt tabt hvordan kan jeg fortælle noget om X ud fra værdien af integralet?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2021 af AMelev

       
Hvis du kombinerer formlerne (261), (263) og (265) side 43 i din formelsamling, får du
P(X ≤ t) = F(t) = \int_{-\infty }^{t}f(t)dt og P(a ≤ X ≤ b) = F(b) - F(a) = \int_{a }^{b}f(t)dt


Skriv et svar til: 7.D1.5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.