Matematik

omregning

28. april 2021 af MIRLIVA - Niveau: C-niveau

hvordan vil i omregne følgende opg.

0,249 g/mL til mg/mL 

altså sådan som hvor enhederne går ud med hinanden.

0,249 g/mL x 1000 g/mg = 249 mg/mL (skal g stå i tælleren og mL og 1000 g/mg stå i nævneren?)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2021 af PeterValberg

0,249\,\frac{\text{g}}{\text{mL}}\cdot 1000\,\frac{\text{mg}}{\text{g}}=249\,\frac{\text{mg}}{\text{mL}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. april 2021 af MIRLIVA

tak :)


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.