Matematik

Bevis for hastighedsvektor

28. april 2021 af julie2906 - Niveau: A-niveau

Hej - jeg skal lave et mundtlig matematik eksamens oplæg, hvori jeg skal inddrage beviset for en partikels hastighed. Emnet er altså vektorfunktioner og parameterkurver. Problemet er dog, at jeg ikke helt forstår beviset. Er der nogle der evt har en video hvor det forklares, eller kan forklare det for mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2021 af janhaa

s = s(t)

v = v(t) = s ' (t)

a = a(t) = v ' (t) = s '' (t)


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. april 2021 af AMelev

Hvilket bevis er der tale om? Læg et billede af det op.


Svar #3
28. april 2021 af julie2906

#2 Her er et billede af beviset

Vedhæftet fil:IMG_4563.jpg

Svar #4
28. april 2021 af julie2906

Og her er et billede af figurene til beviset

Vedhæftet fil:IMG_4564.jpg

Svar #5
28. april 2021 af julie2906

.

Vedhæftet fil:IMG_4563.jpg

Skriv et svar til: Bevis for hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.