Matematik

Trigonen

29. april 2021 af marta05 - Niveau: 10. klasse
I en retvinklet trekant er a ? 4,8; B ? 32?; C ? 90?. Bestem siden c.
b) Ienretvinklettrekanterb?0,67;c?1,04;C?90?.BestemvinklenA.
c) I en retvinklet trekant er c ? 41; a ? 23; C ? 90? . Bestem vinklen A.
d) Ienretvinklettrekanter b?16,7; A?82?; C?90?.Bestemsidena.
e) I en retvinklet trekant er b ? 42; B ? 68?; C ? 90? . Bestem siden a.

Kan i hjælper mig det opgave
Jeg laver lidt Flere opgave jeg kan forstår
Manga Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2021 af StoreNord

a)    cos32 = a/c = 4,8/hyp           finf hyp
b)    brug Pythagoras
c)    brug Pythagoras


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2021 af peter lind

I en retvinklet trekant er

sinus(v) = modstående katete/hypotenusen

cos(v) = hosliggende katete/hypotenusen

tan(v) = modstående katete/hypotenusen

Hvad er de underlige spørgsmåltegn ?

Tegn evt. en grov retvinklet trekant.Så kan du bedre overskue det


Skriv et svar til: Trigonen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.