Matematik

2/3 af 186

07. maj 2021 af henr746p - Niveau: 8. klasse

Hvad er 2/3 af 186


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2021 af mathon

Du finder én tredjedel ved at dividere med 3.


Svar #2
07. maj 2021 af henr746p

jeg har brug for et fasit


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2021 af Moderatoren

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2021 af Moderatoren

Du har tidligere fået hjælp til at finde 2/3. Gør ligesom i den tråd:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1993251


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2021 af PeterValberg

# det har du sikkert, men det staves altså FACIT
det ville være super, hvis folk ind i mellem gad at
kigge i en retskrivningsordbog....stavefejl gør så ondt i øjnene...

\frac23\cdot 186=\frac{2\cdot186}{3}=\frac{372}{3}=124

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: 2/3 af 186

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.