Matematik

2/3 af 141 kr

11. januar 2021 af henr746p - Niveau: 8. klasse

  2/3?af 141 kr


Svar #1
11. januar 2021 af henr746p

jeg ved ikke hvad svaret er


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. januar 2021 af MatteTeenDk (Slettet)

\frac{2}{3}\cdot 141=94 kr

Du kan evt. søge på google.


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. januar 2021 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} \frac{1}{3}\textup{ af }141&=141:3&=&47\\\\ \frac{2}{3}\textup{ af }141&=2\cdot 47&=&94 \end{array}


Skriv et svar til: 2/3 af 141 kr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.