Matematik

funktion af to variable

12. maj 2021 af kamilla056 - Niveau: A-niveau

hej jeg har brug for jeres hjælp til hvordan man bestemmer arten af P

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2021 af mathon

                     \begin{array}{llllll}&& f_{xx}{}''(2,-1,8)=6\cdot 2=12=r\\\\&& f_{xy}{}''(2,-1,8)=0=s\\\\&& f_{yy}{}''(2,-1,8)=24\cdot \left ( -1.8 \right )^2=77.76=t\\\\\\ \textbf{a)}\\&& r\cdot t-s^2=12\cdot 77.76-0^2>0\quad \wedge\quad r>0\\& \textup{dvs}\\&&P(2,-1.8)\textup{ er et lokalt minimumspunkt} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2021 af AMelev

Se FS side 34 (198) -  (201)


Skriv et svar til: funktion af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.