Fysik

stående bølger på en streng

16. maj 2021 af Markus668 - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan hjælpe med dette spørgsmål? Det er til en fysikrapport om stående bølger på en streng.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2021 af janhaa

slope


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2021 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{sammenh\ae ng:}\\& v^2=\frac{S}{\mu}\\\\& v=\sqrt{\frac{S}{\mu}}\\\\& v=\sqrt{\frac{1}{\mu}}\cdot \sqrt{S}\\\\ \textup{med line\ae r}\\ \textup{regression:}\\& y=a\cdot x\\\\& a=\sqrt{\frac{1}{\mu}} \end{array}


Svar #3
17. maj 2021 af Markus668

Okay, tak, men hvordan kan man se at a=√1/μ ?


Skriv et svar til: stående bølger på en streng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.