Matematik

Mundtligt oplæg

19. maj 2021 af MimiJac - Niveau: A-niveau

Kan i hjælpe med hvad man kan sige og fortælle om denne opgave?

Problemet er ikke at løse opgaverne, men hvad man kan sige og blive spurgt ind til.

Vedhæftet fil: vektorfunktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2021 af PeterValberg

a) Indsæt t = 1 i udtrykket

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2021 af PeterValberg

b) Undersøg, om der findes en værdi for t, lad os kalde den t1,
     der medfører, at:

\vec{s}(t_1)=\binom{2}{10}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #5
21. maj 2021 af MimiJac

Som jeg skrev mangler jeg ikke udregningerne..

Jeg har mere brug for hjælp til hvad jeg mundtligt kan forklare om opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. maj 2021 af OliverHviid

Skal du ikke blot forklare hvordan man løser opgaverne? Til a'eren kan du vel sige noget i retning af: "For at bestemme s(1) indsætter vi t=1, og så ser vi at vi får..."


Skriv et svar til: Mundtligt oplæg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.