Fysik

Opdriften på ballonen

04. juni 2021 af jiju2324 - Niveau: B-niveau

Hey, er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgaven (Opgaven er vedtaget)

Vedhæftet fil: Billede1.pngj.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2021 af janhaa

F(buoyancy)=\rho g V=1,25*9,82*(2*10^{-3})\,N=0,0246\,N


Skriv et svar til: Opdriften på ballonen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.