Matematik

tier og hundreder

28. juli 2021 af javannah5 - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man ud af om et tal er tier eller hundreder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2021 af mathon

Det afhænger af cifrets placering.

                     \begin{array}{c|c|c|c} \mathbf{10}\textbf{'erpotens}&10^2&10^1&10^0\\\hline \textbf{ciffer}&c_2&c_1&c_0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. juli 2021 af ringstedLC

Du fik hjælp til cifrenes betydning i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2017940


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. juli 2021 af mathon

      \small \small \begin{array}{llllll} \textup{eller noteret:}\\& c_2\cdot 10^2+c_1\cdot 10^1+c_0\cdot 10^0\quad c_n\in\left \{ 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 \right \}\\\\\textup{i praksis:}& c_2c_1c_0\quad\textup{som tr\ae ningsl\ae st i folkeskolens f\o rste klasser}\\ \textup{uden 10'er-potens} \end{array}


Skriv et svar til: tier og hundreder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.