Matematik

Matematikhjælp

12. august 2021 af pernillehenriksenn - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder lige nu og fumler lidt med en matematikopgave nogen der kan hjælpe mig med hvordan man løser denne?

f(x)=2x^3-x^2+3x

a) bestem f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2021 af Mathias7878

Brug regnereglen for differentation

(x^n)' = n \cdot x ^{n - 1}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2021 af janhaa

#0

Hej

Jeg sidder lige nu og fumler lidt med en matematikopgave nogen der kan hjælpe mig med hvordan man løser denne?

f(x)=2x^3-x^2+3x

a) bestem f'(x)


f '(x)=6x^2-2x+3


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.