Matematik

Sansynelighed

24. august 2021 af Annicca (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Nogen de kran hjælpe med en sansynelighedsopgave ?

Billede er vedhæftet.

Tak på forhånd.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af ringstedLC

På den øverste af de to grene for første trækning har du trukket en rød for der er kun to røde tilbage.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2021 af Quarr

Det er uden tilbagelægning da centicubes lægges til siden efter at have trukket enten en rød eller grøn centicube.

To grønne centicubes i træk:

\frac{2}{5}\cdot \frac{1}{4}=\frac{2}{20}=\frac{1}{10}

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2021 af ringstedLC

#2 fortsat: Fordi man anvender multiplikationsprincippet, når den samme hændelse skal forekomme flere gange.


Skriv et svar til: Sansynelighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.