Matematik

Proportionalitetsfaktoren for den rette linje

27. august 2021 af rasmus2525 - Niveau: 10. klasse

Bestem proportionalitetsfaktoren for den rette linje, som går gennem punkterne A(0,0) og B(3,9).


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2021 af mathon

                                         \small \begin{array}{llllll} y=k\cdot x\\\\ 9=k\cdot 3\\\\ k=3 \end{array}


Skriv et svar til: Proportionalitetsfaktoren for den rette linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.