Matematik

HJÆLP!

29. august 2021 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

Hejsa!

Sidder og laver en aflevering der skal laves til i aften, og jeg skal lave denne opgave, som jeg virkelig ikke ved hvordan jeg skal gribe an. Opgave skal løses i Nspire.

mange tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2021 af janhaa

a)

max f(x) = 2500 (m) when x = 300 (min)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2021 af janhaa

a)

min f(x) = 500 (m) when x = 100 (min)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} f_{maks}(x) &= 1500-1000\cdot \sin_{{\color{Red} min}} \\ f_{min}(x) &= 1500-1000\cdot \sin_{{\color{Red} maks}} \\ \end{align*}

b) Den afledede f '(x) beskriver højdeændring. Det vil sige, at ...


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll}&& f{\, }'(x)=0-1000\cdot \cos\left ( \frac{\pi}{200}x \right )\cdot \frac{\pi}{200}\\\\&& f{\, }'(x)=-5\pi\cdot \cos\left ( \frac{\pi}{200}x \right ) \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.