Matematik

Fejlfinding

30. august 2021 af Valentin90 - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe? Skal afleveres inden 24:00 og jeg HAR forsøgt selv

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2021 af StoreNord

Man ganger en parentes med et tal med  ved at gange hvert led i parentesen med tallet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2021 af mathon

#0
          
Du fik svar i
                                  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2020352
 


Svar #3
30. august 2021 af Valentin90

Kan du bare lige svare om x=1? Så ved jeg om min udregning er rigtig

Svar #4
30. august 2021 af Valentin90

Jamen jeg har brug for mere hjælp . Jeg skal aflevere mundtligt og ved ikke hvad jeg skal sige i forhold til udregningen . Jeg skal jo selv regne det ud og forklare

Svar #5
30. august 2021 af Valentin90

Er dette rigtigt ?

Svar #6
30. august 2021 af Valentin90

Og så er jeg ikke irriterende mere

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2021 af mathon

                            \small \small \small \begin{array}{llllll} \begin{array}{|c|c|} \hline&\\2\cdot \left (5x+4 \right )8=8-3\cdot \left ( x-2 \right )&\textup{gang ind i parenteserne}\\&\\\hline&\\ \left ( 10x+8 \right )=8-\left ( 3x-6 \right )&\textup{h\ae v parenteserne}\\&\\\hline&\\ 10x+8=8-3x+6&\textup{adder 3x}\\&\\\hline&\\ 13x+8=14&\textup{subtraher 8}\\&\\\hline&\\ 13x=6&\textup{divider med 13}\\&\\\hline&\\x=\frac{6}{13}&\textup{som \textbf{din} l\o sning}\\&\\\hline \end{array} \end{array}


Svar #8
30. august 2021 af Valentin90

Rigtig mange tak !

Brugbart svar (0)

Svar #9
03. september 2021 af mathon

korrektion for tastefejl

                            \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \begin{array}{|c|c|} \hline&\\2\cdot \left (5x+4 \right )=8-3\cdot \left ( x-2 \right )&\textup{gang ind i parenteserne}\\&\\\hline&\\ \left ( 10x+8 \right )=8-\left ( 3x-6 \right )&\textup{h\ae v parenteserne}\\&\\\hline&\\ 10x+8=8-3x+6&\textup{adder 3x}\\&\\\hline&\\ 13x+8=14&\textup{subtraher 8}\\&\\\hline&\\ 13x=6&\textup{divider med 13}\\&\\\hline&\\x=\frac{6}{13}&\textup{som \textbf{din} l\o sning}\\&\\\hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Fejlfinding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.