Matematik

Resultatet

30. august 2021 af Valentin90 - Niveau: C-niveau
Hvordan gør man her?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2021 af Moderatoren

Du mangler at skrive dit problem.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2021 af mathon

"her" har du ikke fået med.


Svar #3
30. august 2021 af Valentin90

Den vil ikke uploade mit billede

Svar #4
30. august 2021 af Valentin90

.

Svar #5
30. august 2021 af Valentin90

Nix den vil ikke . Fil er for stor siger den

Svar #6
30. august 2021 af Valentin90

Prøver igen, har meget brug for hjælp til
Opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2021 af Moderatoren

Så må du prøve at beskrive dit problem.


Svar #8
30. august 2021 af Valentin90

Og denne

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. august 2021 af Moderatoren

Gør således:
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Og lav én tråd til hvert spørgsmål. 


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. august 2021 af mathon


Svar #11
30. august 2021 af Valentin90

Der er kommet billeder nu og mit problem er at jeg åbenbart ikke bruger den rigtige regnemetode for mine resultater bliver forkerte HVER gang på disse her .

Brugbart svar (0)

Svar #12
30. august 2021 af mathon

             \small \begin{array}{llllll} \textbf{8)}\\& x^8+24=131\\\\& x^8=131-24=107\\\\& x=\mp\left ( 107 \right )^{\frac{1}{8}}=\left\{\begin{matrix} -1.79\\1.79 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #13
30. august 2021 af mathon

             \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{9)}\\&\textup{korrigeret som}\\&\textup{opf\o lgning p\aa }\#4\\&& \sqrt[6]{x}-7=8\\\\&& \sqrt[6]{x}=15\\\\&& x=15^6=11\,390\,625 \end{array}


Svar #14
30. august 2021 af Valentin90

Tak Mathon !!! Det rigtig godt det der .. men jeg forstår ikke nr 9 resultatet skal bare være ét tal jo?

Svar #15
30. august 2021 af Valentin90

Nå super mathon og faktisk fik jeg samme resultat med den da jeg prøvede. Kan du hjælpe med de sidste også?

Brugbart svar (0)

Svar #16
30. august 2021 af mathon


Svar #17
30. august 2021 af Valentin90

Ja de to

Brugbart svar (0)

Svar #18
30. august 2021 af mathon

             \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{5)}\\& x^7=386\\\\& x=\sqrt[7]{386} =2.34\; (2 \;dec.)\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #19
30. august 2021 af mathon

             \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{6)}\\& \sqrt[8]{x}=8\\\\& x=8^8=16\,777\,216 \end{array}


Svar #20
30. august 2021 af Valentin90

TUSIND TUSIND TAK!! Kæmpe hjælp

Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.