Matematik

Hjælp til Reducér

01. september 2021 af Sofie28000 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til Reduce´r, jeg har prøvet men kan ikke finde ud af det 

Håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2021 af Larsdk4 (Slettet)

3xy+6y^2


Svar #2
01. september 2021 af Sofie28000

Hvordan er du kommet frem til det resultat?

Hvad skal man gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2021 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #4
01. september 2021 af mathon

   \small \begin{array}{|c|c|} \hline&\\ (x+2y)\cdot (x+2y)-(x-y)\cdot \left (x+2y \right )&\textup{(x+2y) s\ae ttes uden for parentes}\\&\\ \hline&\\ (x+2y)\cdot \left ( x+2y-x+y \right )&\textup{reduktion i h\o jre parentes}\\&\\\hline&\\ (x+2y)\cdot 3y&\textup{3y ganges ind}\\&\\\hline&\\ 6y^2+3xy&\\&\\\hline \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.