Matematik

hjælp

03. september 2021 af rasmus2525 - Niveau: 10. klasse

På figuren ses fire linjer(billede ligger i filen)

Ligningerne for de fire linjer er:

k: y = −1,8x − 1.2

l: y = −2,2x + 1

m: ???? = 1,2?? + 1

n: y = 0,8x − 1.2

Angiv hvilken ligning, der svarer til hhv. den røde, blå, sort og grønne linje. Svaret skal begrundes.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2021 af mathon

Du har ikke medsendt billedet.


Svar #2
03. september 2021 af rasmus2525

billede


Svar #3
03. september 2021 af rasmus2525

hvordan skal jeg oprettr billedet, den driller og sletter billedet automatisk, kan jeg sende den på mail eller noget?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2021 af ringstedLC

#3:

- Vedhæft billedet og "Opret svar".

- Åbn linket, højreklik og vælg "Kopiér webadressen til billedet".

- Gå retur til tråden og klik på "Rediger" th. for dit profilnavn.

- Klik på "Indsæt billede" i værktøjslinjen, indsæt webadressen, juster eventuelt bredde (maks. 600) og "Gem ændringer".

Og find så på nogle meget bedre overskrifter, så du og vi får et bedre overblik over trådenene.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2021 af Quarr

#3

hvordan skal jeg oprettr billedet, den driller og sletter billedet automatisk, kan jeg sende den på mail eller noget?

Jeg har delt min mail med dig! :-) Skal nok forklare så godt jeg kan!

- - -

Ja

 


Svar #6
03. september 2021 af rasmus2525

Jeg har fået hjælp af en anden, men ellers tak for du prøvede, det var sødt af dig:-)

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.