Matematik

Konfidensinterval

08. september 2021 af JulieDamsoe - Niveau: B-niveau

Hejsa håber den er en venlig sjæl som kan hjælpe mig!

På en bestemt motorvejsstræjkning kørte 112 bilister i en tilfældig stikprøve på 540 bilister mere end 120 km/h, selvom fartgrænsen er 110 km/h

1. Beregn på det grundlag et 95%-konfidensinterval for andelen af bilister, der kører over 120 km/h på den pågældende strækning


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2021 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 540 og p = 112/540


Svar #2
14. september 2021 af JulieDamsoe

#1

Det er en binomialfordeling med n = 540 og p = 112/540

Okay tak, men hvordan beregner jeg så konfidensintervallet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2021 af peter lind

se formel 168 side 29 i din formelsamling


Svar #4
29. september 2021 af JulieDamsoe

#3

se formel 168 side 29 i din formelsamling

Tusind tak! jeg fandt ud af det


Skriv et svar til: Konfidensinterval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.