Matematik

intergrationsprøven

08. september 2021 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

Hejsa. Sidder og laver en aflevering, og jeg sidder og er lidt i tvivl om dette udsagn er korrekt.


Svar #1
08. september 2021 af SusanneRasussen

Her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2021 af MountAthos

g ( x ) = x4 + 3 x3 -7 x , er ikke stamfunktion til f (x) = 4 x3 + 9x2 + 7 , fordi

g`(x) = 4 x3 + 9x2 -7

Hvis du indtegner f (x) og g´( x) i samme koordinatsystem kan du se at de ikke er ens


Skriv et svar til: intergrationsprøven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.