Matematik

8.60 radianer

13. september 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, nogle der kan hjælpe mig med denne opgave? hvilken formel bruger man til opgaven?

se vedhæftet, tak på forhånd.

Vedhæftet fil: 8.60.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2021 af mathon

           \small 1 \; \textup{grad = }\frac{\pi}{180}\textup{ radianer}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \frac{\pi}{180}\cdot \begin{bmatrix} 23\\45 \\ 170 \\ 210 \\ 293 \end{bmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2021 af mathon

             


Skriv et svar til: 8.60 radianer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.