Matematik

8.61

13. september 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, nogle der kan hjælpe denne opgave? hvilken formel skal der bruges? tak på forhånd. se vedhæftet.

Vedhæftet fil: 8.61.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2021 af mathon

       \small 1\; radian=\frac{180}{\pi}\; \textup{grader}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2021 af mathon

          \small \begin{array}{lllll} \frac{180}{\pi}\cdot \begin{bmatrix} 5.8\\ 0.65 \\ 4.3 \end{bmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: 8.61

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.