Matematik

Grafen og højden

15. september 2021 af pringels123 - Niveau: C-niveau

Hej. 

Har brug for jeres hjælp til den her. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2021 af Quarr

h svarer til y-koordinaten til parablens toppunkt.

- - -

Ja

 


Svar #2
15. september 2021 af pringels123

Hvordan kan man regne det ud? Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2021 af Quarr

Ved brug af formlen:

T_{x}=\frac{-b}{2a}

Du kan aflæse det på grafen. Det er hvad du bliver spurgt om og skal.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2021 af Quarr

#3

Ved brug af formlen:

T_{x}=\frac{-b}{2a}

Du kan aflæse det på grafen. Det er hvad du bliver spurgt om og skal.

Mente T_{y}=\frac{-d}{4a}

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Grafen og højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.