Matematik

Integralregning

16. september 2021 af Markus2300 - Niveau: A-niveau

Hej, nogen der ved hvordan man regner denne opgave ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2021 af mathon


Svar #2
16. september 2021 af Markus2300

Jeg får det til 66 -(-62) = 128, er der nogen der kan bekræfte at det er korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{arealet af M:}\\& A_M=\int_{0}^{2}\left ( f(x)-g(x) \right )\mathrm{d}x=\left [ F(x)-G(x) \right ]_{0}^{2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2021 af Anders521

#2 Er det areal M du henviser til? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{arealet af M:}\\& A_M=&\int_{0}^{2}\left ( f(x)-g(x) \right )\mathrm{d}x=\left [ F(x)-G(x) \right ]_{0}^{2}=\\\\&& F(2)-G(2)-\left ( F(0)-g(0) \right )=66-(-62)-\left ( 0-0 \right )=\\\\&& 66-(-62)=128 \end{array}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.