Matematik

Opgave 5

17. september 2021 af magipayer - Niveau: C-niveau

Hjælp forstår det ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2021 af Moderatoren

Hvad forstår du ikke?

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
17. september 2021 af magipayer

Jeg forstår ikke hvad 273 betyder 


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. september 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{Opgave 5}\\&&\textup{differentialligning:}& \frac{\mathrm{d} M}{\mathrm{d} t}=1.04\cdot M(t)\\\\&\textbf{a)}\\&&\textup{l\o sning:} & \textup{desolve}\left ( h{\, }'=-15h^{\frac{3}{2}}\; \; \wedge\; \; h(0)=30,t,h \right )\\\\&\textbf{c)}\\&& \textup{tid for tom }\\&& \textup{beholder:}& \textup{solve}\left ( h(t)=0,t \right ) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. september 2021 af mathon

#0

Se bort fra #3
 En anden skulle også have hjælp til en opgave 5 - deraf forvekslingen.


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll}\textbf{Opgave 5a)}\\&& f(x)=37.5x+273\\\\& \textup{hvoraf:}&f(0)=273\\\\& \textup{ved f\o dslen}&\textup{er sp\ae khuggeren }273 \; cm\textup{ lang.}\\\\\\ \textbf{Opgave 5b)}\\&& f(3)=37.5\cdot 3+273\\\\& \textup{Sp\ae khuggeren}&\textup{fra }SeaWorld\textup{ kender \textbf{kun du} noget til.} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. september 2021 af Anders521

#2

Jeg forstår ikke hvad 273 betyder 

Tallet har at gøre med spækhuggerens længde.


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. september 2021 af mathon

    Når spækhuggeren er 0 år gammel er dens længde 273 cm.


Skriv et svar til: Opgave 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.