Matematik

Faktoropløsning – andengradspolynomium

20. september 2021 af Maja2503 - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg er lidt i tvlvl om, hvad en faktoropløsning er. Jeg sidder nemlig fast i en opgave, hvor man skal bestemme faktoropløsningen for 

p(x)=2x^2-4x-6

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2021 af peter lind

find rødderne i p(x) = 0 Kald rødderne r1 og r2 så er faktoropløsningen p(x) = 2(x-r1)(x-r2)


Skriv et svar til: Faktoropløsning – andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.