Matematik

Regneudtryk

22. september 2021 af Quarr - Niveau: 10. klasse

Hej hvordan regnes 6.5 ?

n>1 , n∈R

Skal jeg omskrive de to algebraiske udtryk så de er lig hinanden?

Tak på forhånd

Med venlig hilsen Mathias

Vedhæftet fil: regneudtryk fp10.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2021 af Eksperimentalfysikeren

Det er en god idé, at omskrive udtrykkene.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2021 af mathon

                              \begin{array}{llll}&\begin{array}{|c|c|}\hline&\\ n+\frac{n}{n-1}&n\cdot \frac{n}{n-1}\\&\\\hline&\\ \frac{n\cdot (n-1)+n}{n-1}&\frac{n^2}{n-1}\\&\\\hline&\\ \frac{n^2-n+n}{n-1}&\frac{n^2}{n-1}\\&\\\hline&\\ \frac{n^2}{n-1}&\frac{n^2}{n-1}\\&\\\hline \end{array}\\\\ \small \textbf{Konklusion:} \end{array}


Svar #3
22. september 2021 af Quarr

Mange gange tak for jeres hjælp! :D :)
- - -

Ja

 


Brugbart svar (2)

Svar #4
22. september 2021 af Soeffi


Skriv et svar til: Regneudtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.