Matematik

HJÆLP!

22. september 2021 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

Hejsa! 

Sidder og skla løse denne i hånden, men jeg har virkelig svært ved, hvordan denne skla løses. Er der nogen der kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2021 af mathon

substituer
                     \small u=\sin(x)\quad \textup{og dermed}\quad \mathrm{d}u=\cos(x)\mathrm{d}x\quad \textup{og}\quad \int_{0}^{\frac{\pi}{2}}\textup{ ...} \mathrm{d}x\;\rightarrow \; \int_{0}^{1}\textup{ ...} \mathrm{d}u


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.