Matematik

Differentialregning

24. september 2021 af mrsf2d - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: 222.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2021 af janhaa

slope a:

a=f ' (x)=2x=\frac{x^2+2}{x+0,5}\\ \\ x=-2, x=1

a_1=-4\\ a_2=2

tangenter 1 og 2

y_1=-4x-4\\ \\y_2=2x-1


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.