Andre fag

universitet? Hvis du har nogle links eller lign. være venligst at dele nedenunder.

01. oktober 2021 af Erik86 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kan ikke find nogle informationer omk. universitets klasse lokaler og hvordan timerne generelt lægger. Hvor mange timer man har om dagen samt hvor mange lærer. Der vises kun klasse lokaler med op til 50 personer. Er det for at spare på løn omkostninger eller hvad. Kan ikke rigtig se hvor lærigt det bliver at være i klasse med 49 andre. Er det så ikke bedre online. Alt hvad jeg kan finde på youtube er personlige oplevelser og holdninger, men ikke meget fakta omk. selve uni. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2021 af Anders521

#0 Du er simpelthen nødt til at være mere specifik. Hvilket universitet, hvilken campus, osv... 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2021 af Eksperimentalfysikeren

På universitetet skal man selv deltage aktivt uden at skulle motiveres af læreren. En del undervisning sker ved forelæsning, hvor der i nogle tilfælde er måske 200 tilhørere. Hvis man har lært den rigtige tilhørerteknik, er det en meget effektiv undervisningsform.

Teknikken består i, at man hele forelæsningen igennem forsøger at være forud for forelæseren. F.eks. i matematik starter forelæseren med at præsentere et problem. Som tilhører danner man sig hurtigt en idé om, hvordan man kan gribe det an. Kort efter tager forelæseren fat på gennemgangen og man kontrollerer, om man har fået den samme idé. Hvis ikke, retter ma sin opfattelse. Hver gang der står en ny ligning på tavlen overvejer man, hvad det næste trin er, og prøver at "skrive det næste trin op på sn indre tavle".

Man forsøger på denne måde at løse opgaven selv og får hele vejen igennem resultaterne, så man kan sammenlignde det, man selv er kommet frem til med det forelæseren kommer med kort efter.

Det er uhyre effektivt, men kræver, at man kan håndtere sådanne opgaver i hovedet. Der er ikke tid til at skrive ned.

Kan man ikke benytte denne teknik, kan man tage noter, som man så kan benytte ved læsning hjemme.

Det er meget forskelligt, hvor mange undervisningstimer, der er pr uge. Der er tale om at man skal studere, hvilket indebærer, at man selv skal indsamle sin viden og opøve de nødvendige færdigheder. I princippet kan man gennemføre uden at komme til undervisningen, bortset fra nogle få ting, f.eks. er man nødt til at møde op, hvis ma skal lave fysikforsøg. Der kan også forekomme gruppearbejde, og så er man nødt til at deltage i en gruppe.


Skriv et svar til: universitet? Hvis du har nogle links eller lign. være venligst at dele nedenunder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.