Matematik

retningsafledte

03. oktober 2021 af Nanna34 - Niveau: Universitet/Videregående

.


Svar #1
03. oktober 2021 af Nanna34

#0

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll}& \begin{bmatrix} 8\\-6 \end{bmatrix}\textup{ er ikke en enhedsvektor}\\ \textup{men }\\& \begin{bmatrix} 0.8\\-0.6 \end{bmatrix}\textup{ er en enhedsvektor} \end{array}


Svar #3
03. oktober 2021 af Nanna34

ja jeg sku  bl.a. tage kvadratroden ......men nogen har et bud på e og f


Skriv et svar til: retningsafledte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.