Matematik

matematik opgave

03. oktober 2021 af yukihaku (Slettet) - Niveau: 8. klasse

har brug for hjælp til disse opgaver.

1. hvor stor en del af figuren er farvet 

2. farv videre, så 90% af figuren er farvet 

billedet er vedhæftet under 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{1.}\\ \textup{Farvet\,andel } F &= \frac{\textup{felter}_\textup{gul}}{\textup{felter}} =\;? \\ \textup{eventuelt }F_\% &= F\cdot 100\%=\;?\,\% \\\\ \textbf{2.} \\ \textup{Farvet\,andel } F_{90\%}=90\% &= \frac{9}{10} \\ \frac{9}{10}\cdot \textup{felter} &= \;?\,\textup{felter} \end{align*}


Svar #3
03. oktober 2021 af yukihaku (Slettet)

Tak!

Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.