Matematik

hjælp til denne opg please

04. oktober 2021 af johansen2094 - Niveau: C-niveau

Tabellen viser en række sammenhængende målinger af en piges alder og højde.

Alder i år [3] [4] [5] [6]
Højde i cm [96] [104] [109] [119]

Vi antager, at der er en lineær sammenhæng mellem pigens alder og højde. Til højre er vist resultaterne af en lineær regression på tabellens data.

1  Forklar, hvad a og b værdierne i udsnittet til højre betyder.
2  Hvis udviklingen fortsætter, hvor høj vil hun så være, når hun bliver 8 år?
3. Hvis udviklingen fortsætter, hvor gammel vil hun så være, når hun bliver 140 cm?
4 Hvis udviklingen fortsætter, hvor høj vil hun så være, når hun bliver 25 år? Er det realistisk? Hvor går det galt?

hvis a = 7.400000
hvis b = 73.70000
y= 7.400000*x+73.70000


y = a *x+b

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2021 af inaktiv

Hvad har du svært ved?


Svar #2
04. oktober 2021 af johansen2094

hele opg er stået af fuldstændig du 


Skriv et svar til: hjælp til denne opg please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.