Matematik

Maple hjælp

04. oktober 2021 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hvorfor vil den ikke vise dem i den samme graf?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2021 af SauIGoodman

har du indlæst \texttt{with(plots)}?


Svar #2
04. oktober 2021 af MajaXm

#1
har du indlæst ?

Ja det har jeg

Svar #3
05. oktober 2021 af MajaXm

Andre der ved hvad fejlen er?


Brugbart svar (2)

Svar #4
06. oktober 2021 af SauIGoodman

Jeg kan have min tvivl om hvorvidt du har brugt \texttt{with(plots)}, fordi jeg har lige siddet og indtastet det samme som du har. Først uden \texttt{with(plots)}, og så fik jeg det samme problem, som du har. Tilføjer jeg så \texttt{with(plots)} FØR udregningerne, ja, så får jeg det til at virke...

\begin{align*} &\texttt{with(plots):}\\ &\texttt{plot1 := plot3d(-1 + x - 2*y, x = -10 .. 10, y = -10 .. 10):}\\ &\texttt{plot2 := plot3d(1 + x, x = -10 .. 10, y = -10 .. 10):}\\ &\texttt{plot3 := plot3d(-1 + x + y, x = -10 .. 10, y = -10 .. 10):}\\ &\texttt{plot4 := plot3d(x/3 - y/3 - 3, x = -10 .. 10, y = -10 .. 10):}\\ &\texttt{display(plot1, plot2, plot3, plot4);} \end{align*}

Og jeg får følgende:

Men jeg havde dog nok valgt ikke at skrive som du gør, men mere skrive f.eks. som følgende:

\begin{align*} &\texttt{with(plots):}\\ &\texttt{plot1 := plot3d(-1 + x - 2*y):}\\ &\texttt{plot2 := plot3d(1 + x):}\\ &\texttt{plot3 := plot3d(-1 + x + y):}\\ &\texttt{plot4 := plot3d(x/3 - y/3 - 3):}\\ &\texttt{display(plot1, plot2, plot3, plot4, view = [-10 .. 10, -10 .. 10, -30 .. 30]);} \end{align*}

Og jeg vil få det samme. Du kan ændre hvad du ønsker at få vist i "view".


Skriv et svar til: Maple hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.