Matematik

Differentialligning

05. oktober 2021 af Markus2300 - Niveau: A-niveau

Hej, ville bare høre om nogen kunne bekræfte at jeg har løst opgave 1a korrekt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2021 af mathon

#0

                 Det har du


Svar #2
05. oktober 2021 af Markus2300

Okay tak ved du hvorfor jeg ikke har c og e med i forskriften?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2021 af mathon

Fordi du overlod alt til CASberegneren og ikke var med i det selv.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2021 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll} r(t)=0.017\cdot 0.97531^t=\underset{C}{\underbrace{0.017}}\cdot e^{-\underset{a}{\underbrace{0.025}}\cdot t} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.