Matematik

integralregning

06. oktober 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

Er F(x) = x12 + 16x stamfunktionen til f(x)=12x11 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2021 af peter lind

Differentier F(x) og se om reultatet bliver f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2021 af mathon

               \small \int 12x^{11}\,\mathrm{d}x=12\cdot \int x^{11}\,\mathrm{d}x=12\cdot \tfrac{1}{12}\cdot x^{12}+k=x^{12}+k


Svar #3
06. oktober 2021 af freja9292

så er svaret vel nej?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2021 af mathon

    Ja


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.