Matematik

Differentialregning

08. oktober 2021 af OnDonDing - Niveau: B-niveau

Hej, jeg søger hjælp til denne opgave :)

Tak på forhånd :))

OBS. CAS værktøj er ikke tilladt :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2021 af mathon

Hvad er problemet?
Kan du ikke differentiere 
                                            \small \small x^2\cdot \ln(x)\; ?\; \textup{eller skal det bare overst\aa s hurtigst muligt?} 


Svar #2
08. oktober 2021 af OnDonDing

Honestly na.. Har virkelig svært ved at forstå det :( Og min lærer er ik ligefrem godt til at lære fra sig...


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2021 af mathon

Nogle lærere kan/gider kun én fremgangsmåde og helst kun én enkelt gang.
Man må lære at klare sig uden dem.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2021 af mathon

                \small \small \begin{array}{llllll} f{\, }'\left ( x \right )=&\left (x^2\cdot \ln(x) +5x^4+1\right ){}'=\left (x^2\cdot \ln(x) \right ){}'+\left (5x^4 \right ){}'+\left (1 \right ){}' \\\\\\ \left (x^2\cdot \ln(x) \right ){}'=&(x^2){\, }'\cdot \ln(x)+x^2\cdot \ln{ }'(x)=\\\\\\ \left ( 5x^4\right ){}'&=&\\\\\\ \left ( 1 \right ){}'&=& \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.