Matematik

integral

08. oktober 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

Bestem integralet:

integral ex-x dx

hvad skal der stå i de tomme bokse?? se fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \int \left (e^x-x \right )\mathrm{d}x=e^x-\frac{1}{2}x^2+c \end{array}


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. oktober 2021 af SauIGoodman

Det vil være rigtig godt, hvis du så forstår mathons beregning. Du kan med fordele læse her: Integrerede funktioner, og sørg for at øv dem så meget at du kan huske dem. 

Så, hvad skal de tomme felter \square være i følgende problem,

\int (x^4-e^x)\;dx=\frac{\square}{\square}x^\square-e^x+k\;\;\;?


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.