Matematik

integrer k1x - k2x^2

15. oktober 2021 af soer381k - Niveau: A-niveau

hej

skal have hjælp til at integrere funktionen \int k_{1} x-k_{2}x^{2}


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. oktober 2021 af SauIGoodman

Du fik et hint her: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2025522

Det skal du gøre brug af. Derudover så det vigtigt du skriver integralet rigtigt op. Hvor er "dx"?

\int (k_1x-k_2x^2)dx

Som nævnt kan du integrere ledvist. Husk også, at konstanter kan sættes ud foran.

\int (k_1x-k_2x^2)dx=\int k_1xdx-\int k_2x^2dx=k_1\int xdx-k_2\int x^2dx

Du kan med fordel bruge det her: Integrerede funktioner


Skriv et svar til: integrer k1x - k2x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.