Matematik

Matematikhjælp

27. oktober 2021 af Louiseanders - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe med den her opgave 

Isoler y i ligningen 

4/y = 2 


Svar #1
27. oktober 2021 af Louiseanders

er der nogle som kan hjælpe med denne opgave 

en funktion f er givet ved 

f(x)=-x^2+3x+7

a) Bestem den værdi af x, hvor f har maksimum 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2021 af mathon

f(x) har maksimum i toppunktet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2021 af PeterValberg

#0  multiplicer begge sider med y og divider derefter begge sider med 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2021 af mathon

Hovedregning
                          4/y = 2

                          y = 2


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.