Matematik

Matematikhjælp

27. oktober 2021 af Louiseanders - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?

En funktion f er bestemt ved 

f(x)=x^2-4x

Grafen for f er en parabel

vis at parablen skærer førsteaksen i x = 0 og i x = 4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2021 af SauIGoodman

Løs ligningen f(x)=0, dvs. x^2-4x=0

Brug evt. nulreglen.

Det vil i hvert fald give dig

x^2-4x=0
Bliver til
x(x-4)=0
Bliver så til
x=0 V x-4=0.

Prøv nu.

Svar #2
27. oktober 2021 af Louiseanders

Hvordan skal jeg løse f(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2021 af Anders521

#2 Som der står i #1..."Brug evt. nulreglen". Men ligningen er nu løst for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2021 af ringstedLC

#0: Du har oprettet ialt to tråde efter at have kvitteret for læsning af betingelserne for brug af SP uden at...

- Skrive en sigende overskrift.

- Beskrive hvad du konkret har problemer med.

Ydermere angiver du 3. G og niveau A. På det niveau skal man ikke have hjælp til opgaver af denne kaliber, men selv finde ud af hvad man har glemt og hvordan de løses.


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.