Matematik

hvad er højden fra trapezet

28. oktober 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Find højden i trapezet når a=19 b=13 areal=480cm2

h=højde

a og b paralelle sider

A=areal

A=1/2h(a+b)

Vedhæftet fil: 9vwz7456ilv71.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2021 af Moderatoren

Beskriv din problemer. Hvad har du gjort? 

Ellers kan du ikke få hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2021 af mathon

Hvad er højden i trapezet?

Indsæt dine oplyste størrelser a, b og A i din formel.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll} 480=\frac{1}{2}\cdot h\cdot (19+13) \end{array}


Skriv et svar til: hvad er højden fra trapezet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.